O femeie din Covasna şi-a pus bebeluşul într-o pungă şi l-a abandonat în beci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 38 de ani din comuna covăsneană Arcuş este cercetată de poliţişti pentru pruncucidere după ce a născut acasă, singură, un băieţel pe care l-a pus apoi într-o pungă şi l-a abandonat în pivniţa casei, anunţă Mediafax.

Poliţiştii au fost anunţaţi de către un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean, care i-a informat pe aceştia că în unitatea medicală a fost internată, în urmă cu trei zile, o femeie care a născut recent, dar care neagă acest lucru. Femeia a recunoscut că a născut acasă, în urmă cu o săptămână. Ea le-a spus anchetatorilor că a născut singură, un băieţel pe care l-a pus într-o pungă. Poliţiştii care au mers la locuinţa femeii au găsit punga cu băieţelul mort, în pivniţa locuinţei, scrie brasovultau.ro

Cadavrul bebeluşului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna, iar în urma necropsiei s-a stabilit că băieţelul s-a născut la termen şi era în viaţă. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Judeţene Covasna o cercetează pe femeie pentru pruncucidere.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite