O femeie a devenit mamă peste noapte deşi nu a născut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:arhiva
Foto:arhiva

O tânără de 30 de ani s-a trezit cu poliţia şi inspectorii de Protecţia Copilului la uşă. Cu toţii o acuzau că şi-a abandonat copilul în maternitate.

Coşmarul femeii a început în 2010 când şi-a pierdut buletinul. Şi-a făcut alt act de identitate, fără să ştie că o altă femeie l-a găsit şi l-a păstrat. Apoi femeia a rămas gravidă. Nu avea de gând sa-şi păstreze copilul şi a pus la cale un plan diabolic. A mers la Maternitate, a născut în 25 ianuarie 2012, iar când i s-au cerut actele a înmânat cadrelor medicale buletinul găsit pe stradă. Apoi a fugit din spital şi şi-a abandonat copilul, relatează brasovultau.ro.

Anchetatorii au căutat datele personale ale femeii, în momentul internării. Erau însă, cele din buletinul găsit pe stradă. Specialişti Direcţiei pentru Protecţia Copilului au căutat-o acasă, pe femeia ale cărei date erau înregistrate la maternitate. Întrebată dacă a născut şi când, braşoveanca le-a răspuns că ... în urmă cu 10 ani, mai relatează brasovultau.ro.

Poliţiştii o caută acum pe femeia care a dat maternităţii date false de identitate şi şi-a părăsit copilul în instituţia medicală.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite