Nume mari concertează în weekend la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna Amară, Timpuri noi, Dj Project, Fuego, CRBL, Adela Popescu vor concerta în acest weekend la Braşov.

Clubul Rockstadt vă invită vineri seară, 16 martie, cu începere de la ora 21.00, la concertul celor de la Luna Amară. Tot vineri, Trupa Ad Hoc va susţine la Braşov un concert cu ocazia St. Patrick's Day. Concertul are loc în Deane's Irish Pub, de la ora 20.00.

Clubul Bamboo Brasov te invită sâmbăta seară, de la ora 23.00, la Best Party in Town alături de CRBL. Tot sâmbăta, 17 martie, la Kasho, vă aşteaptă un concert al trupei Dj Project Bilet de intrare: 20 lei. Sâmbăta seară, Rockstadt vă oferă o seară excelentă alături de Timpuri Noi. Preţ bilet: 20 lei.

Fuego va concerta sâmbătă, 17 martie 2012, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta din Braşov. Biletele se găsesc la casa sălii de spectacol.

Operă şi teatru

Julieta şi Romeo", se joacă sâmbătă, 17 martie, de la ora 18:30, la Sala Operei din Braşov. Biletele costă 20 lei şi 10 lei şi se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51.

În acest weekend, la Teatrul Dramatic sunt programate următoarele spectacole.

Vineri, de la ora 19.00 este piesa "DESPRE IUBIRE LA OM" .Preţul biletelor: 15 lei, redus pentru elevi, studenţi, 10 lei.

Sâmbătă, 17 martie, de la ora 19.00 este spectacolul "FANTEZIILE SEXUALE ALE SOŢULUI MEU APROAPE CĂ M-AU ÎNNEBUNIT" de John Tobias. Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 lei. Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.
Duminică, 18 martie, de la ora 19.00 este "COLONELUL ŞI PĂSĂRILE" de Hristo Boicev. Preţul biletelor: 11 lei.Preţ redus pentru elevi, studenţi: 7 lei.

Duminică, la Teatrul Arlechino pentru copii, este programat spectacolul "CROITORAŞUL CEL VITEAZ" de Cristian Pepino. Acesta este la orele 10.30 şi 12.00. Distribuţia : Manuela Zaharie, Eliza Muraru, Petronela Rujan,Adrian Dobrescu, Marius Stroe, Adrian Iuga.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite