Noi piste pentru skateboard şi role în Centrul Civic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Toate dotările şi amenajările vor fi făcute cu respectarea standardelor europene.Amenajările ar putea fi gata la 1 iunie.

Cei care vor să îşi testeze abilităţile vor avea la dispoziţie 10 obiective, de la o rampă de la lansare cu o înălţime de 28 cm, la una de 1,8 m.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a declarat că toate elementele sunt omologate, iar suprafaţa de rulare este una modernă.
Vor fi montate sferturi şi jumătăţi de rampă, elemente de siguranţă pentru cei care le vor utiliza, precum şi panouri informative. Întreaga zonă, cu o lungime de 67 m şi o lăţime de 17 m va fi
împrejmuită.

„Ne dorim ca acest parc să fie inaugurat pe 1 iunie. Tot anul acesta va mai fi amenajat un spaţiu similar, în momentul de faţă fiind în faza identificării unui amplasament. Realizarea celor două spaţii costă 100.000 de euro, sumă în care sunt incluse toate echipamentele şi lucrările aferente", a declarat Toarcea, citat de brasovultau.ro.

El a precizat că municipalitatea a luat decizia amenajării acestor piste ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea tinerilor, acest sport fiind extrem de popular în Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite