Naşii de la CFR, cercetaţi în libertate. Nu au voie să părăsească ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Tribunalul Braşov a respins toate propunerile de arestare ale anchetatorilor. Cei 124 de suspecţi audiaţi până acum vor fi cercetaţi în libertate. Procurorii au făcut recurs, iar acesta se va judeca la Curtea de Apel Braşov.

Anchetatorii sunt că în acest dosar cu pagube uriaşe de aproape 200 de milioane de lei, vor fi audiate pentru 200 de peroane. Procurorii braşoveni spun că în mod normal săptămâna aceasta nu vor mai fi audieri, dar situaţia se poate schimba în funcţie de probele de la dosar.

Controlorii de tren au fost filmaţi când primeau mită de la călători. Rutele pe care se călătoreşte cel mai mult fără bilet sunt cele din sud şi din est, adică în zonele sărace.

Angajaţii din cadrul Regionalei Căi Ferate sunt acuzaţi că primeau mită drept cotă o parte din bani primiţi de naşi de la călătorii fără bilet. Angajaţii de la CFR sunt acuzaţi de luare de mită şi dare de mită asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii în vederea obţinerii unui folos material.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite