Leonidas a deschis o ciocolaterie în Braşov FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul.
Foto:Adevărul.

Magazinul este situat in centrul istoric, pe str. Michael Weiss nr. 14. Investitia de la Brasov se ridica la aproximativ 35.000.

Leonidas este numarul 1 in lume la vanzari de ciocolata belgiana, cu peste 100 de tipuri de praline comercializate in peste 1400 de magazine din toata lumea.

Magazinul de la Brasov este cea de-a patra ciocolaterie din reteaua dezvoltata de omul de afaceri Ion Codreanu, incepand cu anul 2009. Antreprenorul mai detine propriul sau magazin in zona Dorobanti si francizele a inca 2 unitati in Bucuresti (in zona Pipera-Tunari si ASE).

Foto:Adevărul

In 2011, vanzarile de praline in cele trei magazine au atins aproximativ 7,5 tone in crestere cu aproximativ o tona comparativ cu anul precedent. Antreprenorul Ion Codreanu intentioneaza sa extinda afacerea si in alte trei mari orase din Romania: Cluj Napoca, Timisoara si Iasi.

Dintre cele peste 100 de sortimente de praline comercializate de brandul belgian, printre preferatele romanilor se numara Gianduja - pralina pura din gama cu crema pralinata, Europe - ciocolata, crema ganache si rom din gama ganache, Manon Café Blanc - ciocolata alba pralinata cu crema de unt mocha si aluna intreaga din gama crema de unt.

Pralinele Leonidas sunt realizate dupa metodele traditionale, folosind cele mai bune ingrediente: 100% unt de cacao pur pentru invelis, ingrediente naturale si proaspete, precum unt si smantana, delicatese precum cirese Morello din Périgord, migdale din Italia si nuci din Grenoble.

Foto:Adevărul

Ca la orice produs, si ambalajul face diferenta. Din acest punct de vedere, Leonidas este singura ciocolaterie din piata care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou, de la cutii standard si pana la cele editie limitata.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite