Invitaţie la primul maraton al Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul are loc sîmbătă, 19 mai şi se va desfăşura pe un trasen de 21 de kilometri.

Se va pornit din centrul istoric al Braşovului pe traseul poalele Tîmpei, treptele lui Gabony, Şaua Tîmpei, Poiana Stechil. Organizatorii doresc ca anul acesta competiţia să fie una pilot, iar de anul viitor traseul să fie lungit pînă la distanţa clasică de 42 de kilometri.

Competiţia este organizată de „Clubul Studenţesc pentru Protecţia Naturii şi Turism - CNPT Braşov". La maraton pot lua parte sportivi avansaţi, pentru care cursa de 21 km va avea două secţiuni: masculin (18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani) şi feminin (18-29 ani, 30-39 ani, peste 40 ani), dar la cursă pot participa şi începători care-şi pot încerca puterile într-un cros de 7 km (masculin OPEN şi feminin OPEN). Va fi organizată şi o cursă a copiilor, pe patru categorii de vîrstă: 6-8 ani, 9-11 ani (o singură tură) şi 12-14 ani,15-17 ani (două ture), scrie monitorulexpres.ro

Înscrierea la maraton se poate face pe site-ul competiţiei: www.brasovmarathon.ro sau sîmbătă, în ziua concursului, între orele 8.00 şi 9.30 la masa organizatorilor care va fi amplasată la start.

Copiii beneficiază de înscriere gratuită, în timp ce taxa de înscriere pentru adulţi este de 50 lei/participant. Studenţii, elevii şi pensionarii care se înscriu pînă duminică 18 mai vor beneficia de o reducere de 10 lei la taxa de participare, mai scrie monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite