Incendiu puternic în Masivul Postăvarul UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. arhivă Adevărul
Foto. arhivă Adevărul

Maşinile de pompieri nu au putut ajunge în zonă, astfel că intervenţia a este extrem de dificilă. Incendiul se manifestă pe trei hectare.

UPDATE 10.16. Nu mai puţin de 30 de pompieri au plecat în această dimineaţă spre Colţii Cheii pentru a se lupta cu flăcările izbucnite ieri pe 3 hectare de vegetaţie. Luna trecut pentru a stinge un incendiu apărut în aceeaşi zonă a fost nevoie de intervenţia unui elicopter.

Echipele de intervenție au fost nevoite să urce cu telecabina din Poiana Brașov, iar apoi să meargă pe jos în jur de 30 de minute. În zonă intervin 30 de pompieri şi 20 de pădurari.

„Pompierii transportă cu raniţa pet-uri cu apă, cu telecabina. Ei iau telecabina din Poiana Braşov până în Masivul Postăvarul, iar de acolo sunt nevoiţi să meargă pe jos aproximativ o jumătate de oră, pană la locul incendiului. De asemenea, se sapă şanţuri în jurul focarelor, pentru ca focul să nu se extindă la pădure", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, citat de Mediafax.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite