Încă un skate-parc la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

După parcul din Centrul Civic edilii au decis amenajarea unui al doilea loc de distracţie pe strada Soarelui în cartierul Astra.

„Colegii de la «Evaluare Spaţii Verzi» au analizat mai multe posibile amplasamente. Variantele iniţiale erau Centrul Civic (unde s-a luat în calcul extinderea zonei existente) şi Parcul Tractorul, dar într-un final s-a ajuns la concluzia că cel mai potrivit loc ar fi un spaţiu disponibil de pe stada Soarelui, din cartierul Astra", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de mytex.ro.

Pe noua pistă se vor monta, sferturi şi jumătăţi de rampă, o platformă tip val, o rampă pentru sărituri, dar şi elementele de siguranţă specifice şi panouri informative. Ca şi în cazul zonei din Centrul Civic, toate dotările şi amenajările vor fi făcute cu respectarea normelor europene privind siguranţa echipamentelor şi a produselor, precum şi pentru siguranţa utilizatorilor, piesele pentru acrobaţii fiind omologate, iar suprafaţa de rulare una modern, mai scrie mytex.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite