Încă patru sensuri giratorii la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finele anului în tot oraşul vor fi 33 de sensuri giratirii şi 13 intersecţii semaforizate.

Primul sens dintre cele patru a început deja să fie amenajat pe strada Hărmanului în zona RAT Braşov şi va face legătura cu viitorul cartier Coresi ce se va construi pe platforma Tractorul, scrie bzb.ro.

Al doilea va fi la intersecţia străzilor 13 Decembrie cu drumul Coresi, în zona fostului depou de tramvaie. Tot pe acest tronson, însă la Pasajul Independenţei, va mai fi amenajat un rond, pentru a fluidiza şi a interconecta circulaţia cu podul Fartec şi străzile ce duc spre Bartolomeu Nord, mai scrie bzb.ro

Ultimul sens giratoriu, la care au şi început lucrările de săptămâna aceasta, este de fapt în interiorul celui mai mare sens al oraşului, respectiv cel care înconjoară întreg Centrul Civic, şi va fi amplasat în zona pasajelor Hidromecanica.


În Braşov au mai rămas doar 13 intersecţii dirijate electric. Este vorba despre Bulevardul Saturn, în zona Uranus, Alexandru Vlahuţă cu Brânduşelor, intersecţia de la Patria, cea de la Ceasu" Rău, Calea Bucureşti cu strada Zorilor, Carpaţilor cu Bulevardul Muncii, Dobrogeanu Gherea cu Bulevardul Muncii, Lungă cu Nicolae Iorga, Independenţei cu 13 Decembrie, Avram Iancu cu strada Nicopole, De Mijloc cu Stadionului, Autogara 3 şi la magazinul Star. Aici nu vor fi amenajate giratorii, întrucât s-ar crea ambuteiaje.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite