Icoană făcătoare de minuni la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Icoana „Umilenie" sse întoarce la Braşov la biserica „Sf.Apostol Toma", pe stil vechi, din str. C. D. Gherea nr. 75.

Icoana va ajunge la Braşov luni seara şi va rămâne în lăcaşul de cult timp de trei zile. Icoana Maicii Domnului "Umilenie" (chipul nefăcut de mână) a apărut printr-o minune într-o familie de creştini din localitatea Locoti, din Rusia. Natalia Nicolaevna Muraschina cumpărase, în anul 1999, două calendare ortodoxe pe coperta cărora era Icoana Maicii Domnului "Umilenie", calendare expirate, care stateau prăfuite printre alte produse, pe raftul unui magazin.

Le-a dus acasă şi a decupat doar imaginile cu Maica Domnului, pe care le-a pus, mai apoi, pe perete, ca icoane. Pe 2 noiembrie, în anul 1999, dintr-una dintre icoane a început să curgă mir. Natalia Nicolaevna a început sa povestească cele întâmplate mai multor persoane, precizându-le că din icoană curge mir frumos mirositor. Unii au fost sceptici, dar ea nu s-a lasat intimidată şi a crezut că este o minune. S-a dus la un meşter pentru a îmbracă icoana în metal preţios si pentru a face un chivot pentru "Umilenie".


Când a scos icoana de pe perete, să o ducă la mester, Natalia Nicolaevna Muraschina a observat că pe spatele icoanei a apărut "chipul necreat de mâna omului al Maicii Domnului" (Umilenie). Oamenii din localitatea Locoti au început să afle despre minune şi să meargă în pelerinaj.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite