Huidu a scăpat de puşcărie pentru că a avut remuşcări şi este integrat social

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu

Judecătorul care a dat sentinţa cu suspendare în cazul lui Şerban Huidu şi-a motivat decizia.

Vedeta a primit 2 ani şi şase luni de închisoare cu suspendare. Chiar procurorii au cerut ca pedeapsa să nu fie cu executare. Magistratul care a dat sentinţa şi-a motivat decizia.

„În procesul de individualizare a pedepsei instanţa a avut în vedere împrejurarea că scopul procesului penal a fost deja parţial atins inculpatul fiind, prin atitudinea manifestată pe parcursul întregii acestei proceduri, pe deplin conştient de consecinţele faptelor sale pe care a înţeles să şi le asume. De altfel din această perspectivă a asumării consecinţelor faptelor sale instanţa va observa că, deşi inculpatul ar fi avut în continuare dreptul să conducă un autovehicul până la finalizarea procesului penal putând solicita instanţei sau organelor de urmărire penală o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, conform dispoziţiilor OUG nr. 195/2002, acesta nu a uzat de acest drept", a explicat magistratul de la Judecătoria Braşov, citat de evz.ro.

image

Click pe poze pentru mai multe imagini cu Şerban Huidu

În motivare se mai arată că inculpatul nu are antecedente penale şi este integrat social.

Citiţi aici reacţii de la pronunţarea sentinţei

Sentinţa nu este definitivă şi familiile victimelor decedate au făcut dejaa recurs. Rudele celor morţi în accidentul rutier cer despăgubiri în valoare de 800.000 de euro - soţia lui Baloc Ştefan 200.000 de euro, fiul acestuia 200.000 de euro, iar fiica Magdei Drăghici 400.000 de euro. Procesul civil va avea primul termen luna viitoare.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Timişul de Sus în 16 octombrie 2011, în timp ce se afla la volanul autoturismului personal, când a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar de la Braşov spre Predeal. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte două în drum spre spital.

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Declaraţii contradictorii în dosarul accidetului lui Huidu. Se vehiculează viteze de la 70 km/oră la 100 km/oră

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite