Hoţ prins de un poliţist după o urmărire ca în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a ajuns în arest şi nici nu a mai reuşit să fure o pungă în care se aflau 47.000 de lei.

Subinspectorul Marius Flucuș,din cadrul Serviciului Criminalistic,se deplasa cu autoturismul de serviciu,pe Bulevardul Victoriei din municipiul Brașov,la o misiune de cercetare la fața locului a unui furt dintr-o locuință.

Polițistul a fost abordat de un brașovean,care i-a sesizat că a fost victima unui furt din autoturism, iar suspectul a fugit în zona blocurilor de pe Bulevardul Victoriei. Polițistul a parcat autoturismul și a plecat imediat pe jos în căutarea suspectului,pe care a reușit să il depisteze,pe Aleea Lăcrămioarelor,și să îl prindă,după ce l-a urmărit aproximativ 100 metri.Polițistul l-a imobilizat pe suspect,după care acesta a fost preluat de o patrulă a Secției 3 Poliție Brașov.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că suspectul,un brașovean de 37 ani,cunoscut cu antecedente penale,pentru fapte similare,a fost depistat în timp ce încerca să sustragă bunuri din portbagajul unui autoturism parcat pe Bulevardul Victoriei,și a fugit de la locul faptei,fără a mai apuca să sustragă bunurile din interiorul portbagajului,printre care se afla,într-o pungă,şi suma de 47000 lei,fiind prins apoi de polițist.

Suspectul a fost reținut și prezentat magistraților,care au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe 20 de zile,pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de furt calificat,iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii lui activităţi infracţionale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite