Hală de trei milioane de euro şi cantină pe fosta platformă Tractorul. Tot aici va fi construit şi centrul comercial Auchan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Auchan
Foto:Auchan

Reprezentanţii Flavus Investiţii au declarat pentru bzb.ro că investiţia se va finaliza în septembrie. În hală vor fi spaţii de birouri, tot acolo urmând să fie construită şi o cantină.

Flavus Investiţii a cumpărat platforma Tractorul în 2007 pentru aproximativ 77 de milioane de euro. Cea mai mare parte a terenului a fost vîndută grupului Auchan. Compania va construi un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 13.000 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 m² .

O zonă de petrecere a timpului liber şi de distracţie va fi deschisă pe o suprafaţă de 5000 m² la etajul centrului comercial şi va cuprinde un cinema multiplex şi o zonă destinată restaurantelor cu specific divers.
Oferta parcului comercial va fi completată de restaurantele drive-in, de zona dedicată bricolajului, zona pentru reparaţii şi întreţinere auto şi de o benzinărie, care vor crea desigur atractivitate.

Foto:Auchan

Situat pe un teren de peste 100 hectare, în nordul Braşovului, centrul comercial va fi deservit de un bulevard principal cu acces direct către centrul oraşului. O nouă rută importantă va fi construită, iar aceasta va realiza conexiunea cu şoseaua de centură. O parcare cu 3.000 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun vor asigura un acces foarte bun către centrul comercial. Proiectul va fi gata în decembrie 2013.

O zonă rezidenţială cu peste 3.000 de locuinţe este prevăzută să se construiască în acest parc industrial vechi, ceea ce va face din această parte a oraşului un mediu plăcut, atractiv şi plin de viaţă.

„ Este un proiect impresionant datorită poziţiei sale, accesului, dimensiunilor multisectoriale şi a rolului său major în procesul de dezvoltare urbană. Cu acest mix de activităţi complementare şi puterea sa comercială, incluzând aici Auchan, cel mai mare hipermarket din Braşov şi din zona Transilvaniei, şi datorită experienţei în domeniu a Grupului Auchan, Coresi Shopping Center va deveni în scurt timp, şi sunt sigur de acest lucru, centrul comercial dominant al oraşului Braşov şi primul pol de atracţie pentru regiunea Transilvaniei", a spus Patrick Espasa, director general Auchan România.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite