Groapă 3D uriaşă din Cartierul Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:monitorulexpres.ro
Foto:monitorulexpres.ro

Din fericire este vorba despre o pictură, prima de acest gen din Braşov şi se află în faţa unui compex comercial de pe bulevardul Saturn.

Imaginea înfăţişează o groapă foarte adâncă, senzaţia fiind că dacă trecătorul nu o ocoleşte se va prăbuşi în interiorul acesteia. Pictura, realizată de un celebru artist german, Manfred Stader, va rămîne timp de şase luni în faţa magazinului, pentru a fi admirată de trecători şi, de ce nu, pentru a deveni una din atracţiile turistice ale acestei zone a Braşovului.

„Aceasta este prima groapă pe care municipalitatea nu va trebui să o astupe. O oferim cu drag comunităţii braşovene, pentru ca oraşul să pară şi mai atrăgător", a declarat Gabriel Pîslaru, reprezentantul pentru relaţii publice al firmei, citat de monitorulexpres.

Prezent la inaugurarea picturii, primarul George Scripcaru, a remarcat că este pentru prima dată când se află în faţa unei gropi pe care municipalitatea nu trebuie să o acopere, după care s-a întreţinut cu braşovenii aflaţi la cumpărături, relatează monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite