FC Braşov îşi prezintă lotul în Piaţa Sfatului. Braşovenii sunt învitaţi la spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:FC Braşov
Foto:FC Braşov

Duminică, 15 iulie, cu începere de la ora 18.00, FC Braşov îşi va prezenta în Piaţa Sfatului lotu de jucători cu care va ataca ediţia 2012-2013 a Ligii 1.

Evenimentul va fi fără îndoială unul spectaculos, pe lângă posibilitatea de a-i cunoaşte îndeaproape pe fotbaliştii echipei locale (care vor avea un moment special în cadrul evenimentului), fanii vor mai avea ocazia să asiste şi la concertul susţinut de trupa braşoveană QuantiQ, care a cântat în deschiderea concertului Bon Jovi de anul trecut, şi la cel al solistei Ellie White, precum şi la un concurs de grafitti care va gravita în jurul tematicii "Fotbal Club Braşov". Atmosfera dintre concerte şi prezentarea lotului va fi întreţinută de DJ Le Thall, se anunţă pe site-ul oficial al clubului.

"Suntem foarte încântaţi de posibilitatea susţinerii acestui concert", a declarat managerul trupei QuantiQ, domnul Radu Păduraru. "Noi toţi suntem "stegari", iar ocazia aceasta de a cânta pentru echipa noastră favorită în inima Braşovului ne motivează şi mai tare să oferim publicului un spectacol pe măsură".

De asemenea, aceştia îşi vor putea achiziţiona materiale promoţionale cu însemenele FC Braşov de la standul ce va fi instalat în Piaţă, urmând apoi a degusta delicioasele prăjituri oferite de Gott Pub. Va fi organizată şi o tombolă, în cadrul căreia 5 suporteri pot câştiga abonamente pentru sezonul 2012-2013.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite