Expertiza în cazul accidentului lui Huidu va fi gata „când o vom termina“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

Deşi iniţial s-a spus că în ianuarie expertiza va fi gata şi vom afla viteza maşinii şi cauza accidentului, rezultatele întârzie să apară.

Testele sunt efectuate de reprezentanţi ai laboratorului interjudeţean din cadrul Institutului Naţional de Expertiză Criminalistică. „În zilele următoare, nu va fi gata! S-a dat termen de 80 de zile. Am solicitat reducerea termenului şi ni s-a răspuns că nu se poate. Expertiza va fi gata... când o vom termina!", a spus Carmina Reit, prin procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Şerban Huidu a distrus o căsnicie de 34 de ani


Analizele tehnice vor arăta ce viteză au avut cele două maşini înainte de producerea accidentului şi dacă este posibil ca autoturismul lui Şerban Huidu să fi derapat. În declaraţiile susţinute în faţa anchetatorilor vedeta a spus că maşina a derapat şi că nu ştie ce viteză avea.

Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

Click pe poze pentru mai multe imagini cu Şerban Huidu

Anchetatorii merg însă pe altă variantă şi aşteaptă acum să vadă dacă aceasta va fi confirmată şi de expertiza tehnică. „Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, la data de 16.10.2011, în timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul km. 149 din direcţia Predeal spre Braşov, aflat la volanul unui autoturism, învinuitul, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Declaraţii contradictorii în dosarul accidetului lui Huidu. Se vehiculează viteze de la 70 km/oră la 100 km/oră

Accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu a avut loc în 16 octombrie la Timişuş de Sus. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite