Expertiza în cazul Huidu, gata în martie. S-a făcut o simulare a accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

Expertiza criminaliştilor în cazul accidentului rutier produs de Şerban Huidu va fi gata peste două luni. Abia atunci vom ştii cu ce viteză a circulat vedeta.

Întrebat când va fi gata expertiza în cazul Huidu, directorul adjunct al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, Grigoraş Beţiu, a declarat că operaţiunea va fi definitivată până la finele lunii martie, potrivit MIXTV.

Pentru a obţine informaţiile necesare, în acest dosar s-a dispus şi efectuat deja, un experiment cu maşini similare. Asta chiar pe Drumul Naţional 1, în zona unde bolidul condus de Şerban Huidu a lovit, în octombrie 2011, o maşină care circula din sens opus.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

În urma experimentului cu autovehicule similare celor implicate în evenimentul rutier, s-au stabilit coeficienţii de aderenţă, a explicat pentru MIX TV, directorul adjunct al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, Grigoraş Beţiu. Potrivit acestuia, mai multe informaţii nu pot fi date publicităţii în acest moment. Expertiza va fi trimisă doar organelor judiciare care instrumentează cazul. Practic experiementul va arăta dacă maşina lui Huidu a derapat sau nu.

Citiţi aici mai multe despre anchetă

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite