Elevii pot alege cariera militară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care îşi doresc să urmeze o carieră militară îşi pot depune dosarele la Centrul Militar Zonal din Braşov.

Sunt vizaţi elevii de clasa a XII - a sau absolvenţii de învăţământ liceal, cu diplomă de bacalaureat, care au cel mult 26 ani, respectiv 24 de ani pentru specializarea „Aviaţie piloţi".
Cei care vor să devină ofiţeri pot urma una din cele şase instituţii de învăţământ cu profil. La Academia Forţelor Ariene Henri Coandă din Braşov sunt disponibile 43 de locuri, iar termenul limită de depunere a candidaturilor este 22 iunie.

Cei care vor să ajungă maiştri militari se pot înscrie la una dintre cele trei instituţii de învăţământ liceal din ţară cu acest profil. Este vorba de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I" din Piteşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia" de la Boboc, judeţul Buzău şi Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral I. Murgescu" din Constanţa. În total sunt vacante 158 de locuri, iar termenul limită de înscriere este 29 iunie.

În toate instituţiile militare de învăţământ cazarea, masa, echipamentul necesar şi deplasările la domiciliu sunt gratuite. Detalii suplimentare se pot obţine la telefon 0268/ 510468, 0268/ 510466 int 115 sau la sediul Centrului Militar Zonal Braşov (Biroul Informare Recrutare) din Str. Lungă, nr. 231 luni-vineri între orele 08.30-15.30.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite