Elevii „l-au luat la întrebări“ pe primarul Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Primăria Braşov
Foto:Primăria Braşov

Elevii de la Colegiul Grigore Antipa au aflat ce înseamnă să fii primari, dar şi cum se lucrează într-o instituţie locală. Totul în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel".

Elevii au avut ocazia să vadă cum îşi desfăşoară activitatea funcţionarii primăriei, au vizitat Casa Căsătoriilor, unde li s-a arătat şi cum se desfăşoară ceremonia oficierii căsătoriei, şi au avut o „lecţie de administraţie" de aproximativ 40 de minute, în sala de şedinţe a Consiliului Local.
Copiii s-au arătat interesaţi mai ales de activitatea funcţionarilor şi a Primăriei, dar şi de cea a primarului, a consiliului local, sau a motivaţiei pentru care primarul şi-a ales această „meserie".

„Este un lucru foarte bun că se face această activitate, copiii au ocazia să vadă o mulţime de locuri interesante. Au vizitat stadionul municipal, primăria, grădina zoologică, unele fabrici din Braşov, muzee şi alte locuri în care nu ajung de obicei, şi cred că este un lucru bun pentru că au avut ocazia să pună întrebări şi să afle ceea ce-i interesează", a declarat primarul George Scripcaru.

„A fost foarte interesant, pentru că am avut ocazia să discutăm direct cu primarul Braşovului şi să aflăm lucruri pe care nu le ştiam. Este o săptămînă interesantă. ieri am fost la Grădina Zoologică, iar mîiine vom vizita Hospice Casa Speranţei", a declarat Irina Ochea, elevă în clasa a X-a.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite