Drum turistic între Pietrele lui Solomon şi Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul vechi spre Poiană, de la Pietrele lui Solomon, va fi amenajat pentru turiştii amatori de drumeţii.

Regia Locală a Pădurilor Kronstadt va repara traseul şi îl va amenaja astfel încît să poată fi folosit şi pe timp de iarnă de amatorii de săniuş. Pînă în prezent, reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt au reparat porţiunea cuprinsă între Pietrele lui Solomon şi Poiana Mică, care are 1,8 kilometri, anunţă monitorulexpres.ro.

Pe acest drum au fost îndepărtaţi bolovanii şi s-a turnat pietriş, iar platforma de la restaurantul Căprioara, din Poiana Mică, a fost reamenajată. „În următoarea fază, Municipalitatea va reface parapeţii de pe marginea drumului, astfel încît iarna cei care coboară pe drumul vechi cu săniile să nu mai cadă în rîpele de pe marginea drumului", a declarat directorul Regiei Kronstadt, Dan Olteanu.

Pe de altă parte, primarul George Scripcaru spune că pîrîul care curge în zona Pietrele lui Solomon ar putea fi acoperit, pentru ca acolo să fie amenajate, pe viitor, alei sau parcări pentru maşini. „Acest proiect face parte dintr-unul mai complex, prin care ne-am propus să încurajăm iubitorii de drumeţii din Braşov", a declarat primarul George Scripcaru, citat de monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite