Două noi treceri de pietoni în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea vor fi amplasate pe strada Hărmanului şi în Stupini, pe artere foarte circulate, unde pietonii aşteptau minute în şir ca să poată trece strada.

O trecere de pietoni semaforizată va apărea pe strada Hărmanului, imediat după traversarea pe sub podul de cale ferată. Primarul George Scripcaru spune că această trecere de pietoni va fi semnalizată şi acustic şi optic, pentru a veni şi în întîmpinarea pietonilor cu disabilităţi.

„La solicitarea cetăţenilor din zonă am realizat această trecere de pietoni după podul CFR, care va avea dublă semnalizare, luminos cît şi acustic. O trecere de pietoni asemănătoare va fi şi în cartierul Stupini", a declarat primarul George Scripcaru, citat de monitorulexpres.ro.

Noua trecere de pietoni din Stupini se află în zona DN 13, la legătura cu strada Baciului. „Venind în întîmpinarea braşovenilor din zonă, a fost introdusă deja şi o linie nouă RAT. Acum însă fac apel şi la Poliţia Locală şi la Poliţia municipiului să îşi facă mai mult simţită prezenţa în acea zonă din Stupini, pentru că cetăţenii au sesizat această necesitate", a mai spus primarul, citat de monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite