Două burse de locuri de muncă, în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima va fi miercuri 8 februarie la AJOFM, iar a doua în 16 februarie la International Trade Center. La Braşov în acest moment sunt peste 12.000 de şomeri.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizeaza miercuri, 8 februarie la Braşov o bursă a locurilor de muncă. 5 angajatori oferă 74 de locuri de muncă vacante în meserii precum: controlor calitate, manipulant marfuri, lăcătuş mecanic, strungar, vopsitor, sculer matriter, muncitor necalificat, mecanic, operator CNC, inginer calitate, reprezentant vânzari, reprezentant relaţii clienţi, traducător limba germană, director sucursală sau agent de pază.

La selecţia de personal organizată la sediul AJOFM Braşov, începând cu ora 9.00 pot participa inclusiv şomerii care nu sunt în evidenta agenţiei.

Bursă şi la ITC

Cea de a doua bursă a locurilor de muncă va avea loc în 16 februarie la International Trade Center, între orele 10.00 şi 17.00. Până în prezent, la bursă şi-au anunţat participarea 20 de firme, dar companiile se mai pot înscrie gratuit până la data selecţiei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite