Doi tâlhari care smulgeau bijuteriile femeilor în plină zi au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au făcut razii de amploare pentru a-i prinde la tâlharii care bagă femeile în sperieţi şi le smulg lânţicurile de la gât.

În timpul acțiunii, pe Bulevardul Gării,poliţiştii au prins în flagrant un minor de 17 ani din județul Covasna,care a smuls un lănțic de aur,în valoare de 3.500 lei,de la gâtul unei brașovence de 52 de ani,care se deplasa pe jos.

Suspectul a fost reținut de polițiști și prezentat magistraților brașoveni,care au dispus arestarea lui preventivă,pentru 19 zile,sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În urma extinderii cercetărilor,polițiștii au stabilit că minorul este suspect,împreună cu un alt covăsnean de 18 ani,de comiterea unei fapte similare,în data de 02.09.2012, când o brașoveancă de 79 de ani, a fost deposedată prin smulgere de lanţul de aur pe care îl avea la gât, în timp ce îşi plimba căţelul pe trotuarul Bulevardului Gării din municipiul Braşov.

Polițiștii l-au prins și reținut în data de 19.09.2012 și pe suspectul major,pe numele căruia Judecătoria Braşov a emis ieri mandat de arestare preventivă pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie.

Ambii suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J.Brașov,iar cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii lor activități infracționale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite