Directorul Liceului ,,Dr. Ioan Şenchea” Făgăraş a murit strivit de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:bzf.ro
Foto:bzf.ro

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă la ora 7.30. Nimeni nu ştie de ce bărbatul de 55 de ani a ignorat semnalele luminoase şi acustice şi nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată dintre Făgăraş şi Beclean.

Traian Duţă se afla la volanul unui autoturism Volkswagen şi era singur în maşină. Autoturismul său a fost izbit în plin de un tren accelerat care circulă ruta Sibiu - Braşov. Impactul a fost devastator şi maşina a fost târâtă pe o distanţă de 200 de metri. Bărbatul a murit pe loc. Circulaţia feroviară a fost blocată timp de o oră şi jumătate.

De persoana profesorului Traian Duță se leagă întreaga evoluţie post-decembristă a Grupului Şcolar „Dr. Ioan Şenchea". Sub conducerea sa, instituţia şcolară s-a modernizat şi extins, tinând pasul şi adaptându-şi oferta educaţională la vremurile de astăzi. Fostul liceu agricol din Făgăraș a făcut pasul de la o instituţie cu o organizare comunistă la una adaptată la nevoile şi cerinţele pieţei muncii. Traian Duță era și consilier local din partea PNL, scrie gazetabrasovului.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite