Dan Gârtofan concurează cu o nouă maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Bogdan Popescu
Foto:Bogdan Popescu

Pilotul braşovean, dublu campion naţional, va concura la raliul naţional atât cu o nouă echipă, cât şi cu o maşină nouă.

A renunţat la Subaru şi va pilota în următorii trei ani o Skoda Fabia S200. "Este un an greu, am copilot, maşină nouă, o echipă tehnică aproape nouă. Dar ceea ce e nou e incitant şi te motivează 100%. Noi suntem 150% motivaţi. Suntem cu acele în roşu, cum se spune" a spus Giri. Copilotul său nu va mai fi Miţă Lăzărescu, ci Eugen Rotaru. "Am plecat la acest drum cu gândul de a deveni campioni, chiar din primul an, pe această superbă maşină." a spus copilotul.

Raliul începe vineri la Braşov şi 55 de echipaje au anunţat că vor lua startul.Tess Rally 2012, a 42-a ediţie a Raliului Braşovului însumează 303, 45 kilometri dintre care 113,5 vor fi împărţiţi în opt probe speciale. În prima zi de concurs, piloţii vor avea de parcurs două probe speciale. PS1 între Braşov şi Poiana Braşov şi SuperSpeciala din centrul oraşului. A doua zi echipajele se vor bate cu secundele pe probele de la Râşnov, Pârâul Rece, Babarunca şi Poiana Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite