Începe aglomeraţia spre munte! Vedeţi aici care sunt rutele ocolitoare ca să evitaţi nebunia de pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic aglomerat în Păcurari
Trafic aglomerat în Păcurari

De astăzi începe oficial vacanţa de Crăciun, iar la munte sunt aşteptaţi mii de turişti care vor profita de zăpadă.

Stratul de zăpadă este insuficient pe pârtiile din Poiana Braşov şi Predeal, însă administratorii pârtiilor vor să recupereze cu zăpadă artificial, astfel că tunurile funcţionează la capacitate maximă. De altfel, luni seara, în Poiana Braşov se va deschide oficial sezonul de schi şi vor fi inaugurate noile pârtii amenajate în Masivul Postăvarul.

Dacă zăpada nu este bună pentru schiat, este perfectă pentru săniuş. În plus, şi patinoarele din Braşov sunt deschise de sărbători, aşa că turiştii care vor veni de Crăciun la munte cu siguranţă nu se vor plictisi.

Dar până să ajungă la munte, turiştii au de înfruntat o probă de foc: aceea a aglomeraţiei de pe DN1, principala arteră care traversează Valea Prahovei. Pentru a evita să rămâneţi blocaţi în trafic, poliţiştii rutieri recomandă să folosiţi rutele ocolitoare: DN1A Ploieşti-Cheia-Săcele-Braşov. Dacă vreţi să ajungeţi în zona Bran -Moieciu, ar fi mai bine să mergeţi pe ruta Bucuresti - Pitesti - culoarul Rucar - Bran.

Şoferii care vin la munte trebuie să ştie că toate şoselele sunt negre şi uscate, având în vedere că în judeţul Braşov nu a mai nins în ultimele 48 de ore. Poliţiştii recomandă însă să nu vă aventuraţi dacă nu aveţi maşina echipată corespunzător pentru iarnă, mai ales că duminică sunt aşteptate ninsori.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite