Cristian Macedonschi cere Ministerului Turismului să sprijine Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov (APDT), consilierul local Cristian Macedonschi, solicită Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) să sprijine financiar organizarea, în 2013, a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur".

Sprijin va veni şi din partea autorităţilor locale, astfel încât evenimentul să nu mai depindă financiar de Televiziunea Română, care a are cheltuieli exorbitante şi este la un pas de faliment şi care şi-a bătut joc de un festival de marcă la nivel european.

Solicitarea este una firească având în vedere că executivul a alocat 250.000 de euro pentru concertul lui Lady Gaga. Festivalul Cerbul de Aur este cunoscut peste tot în lume şi poate adduce o promovare uriaşă Braşovului.

Cerbul de aur îngropat de TVR

Festivalul internaţional de muzică uşoară „Cerbul de Aur" figurează pe lista de evenimente pe care APDT Braşov a depus-o la minister pentru finanţare în 2013. Printre aceste evenimente se mai află şi Parada Junilor din Duminica Tomii, Micul Oktoberfest, Etnovember, Kronstadt Classic şi Târgul de Crăciun de la Braşov, scrie newsbv.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite