Cristian Cioacă este audiat în dosarul în care este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul a fost adus cu mandat la Parchetul Curţii de Apel Braşov, unde este audiat de un procuror de la Parchetul General, instituţie care anchetează acest caz.

Surse din rândul anchetatorilor spun că în dosarul de omor al avocatei au apărut martori, dar şi probe noi. Încă a acum patru ani Cioacă a fost singurul suspect în dosarul de omor. Anul acesta Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă, iar certificatul de deces a fost depus la dosar. Cioacă ar putea fi trimis în judecată pentru omor.

Citiţi aici la ce întrebări a picat Cioacă poligraful

Poliţistul Cristian Cioacă a făcut mai mulţi paşi greşiţi care i-au determinat pe anchetatori să-l suspecteze. Au trecut însă mai mult de patru ani de la dispariţia Elodiei şi totuşi Cioacă este liber.
Primul pas suspect de Cioacă după dispariţia Elodiei a fost să schimbe yala la apartament şi să ceară ca soţia să fie scoasă de la întreţinere.

Al doilea pas suspect este anunţarea dispariţiei Elodiei abia în 5 septembrie, la şase zile după dispariţie. Două zile mai târziu a reclamat o inundaţi în apartament, dar specialistului i s-a părut că robinetul a fost smuls intenţionat din perete. În schimb perdeaua de la duş fusese schimbată şi lipseau şi câteva prosoape.

Un alt semn de alarmă a fost dispariţia unui cuţit de bucătărie din locuinţă. La percheziţiile din septembrie 2007 anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge în baie şi în dormitor. Locaţia stropilor i-a făcut pe anchetatori să creadă că Cioacă a lovit-o pe Elodia, iar acesta ar fi decedat, după ce în cădere s-ar fi lovit de un corp dur.

Dosarul de omor al lui Cioacă, spaima procurorilor

Şi în maşina lui Cioacă s-au găsit urme de sânge, iar analizele au arătat că este al Elodiei.
Au urmat apoi lucrurile găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov. O uniformă de poliţist, cutia de ceramică în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, sticle de parfum de damă, reviste, mănuşi chirurgicale. Pe cămaşa de poliţist găsită în râpă apare AND-ul lui Cioacă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite