Crimă în familie la Rupea. Socrul şi-a înjunghiat ginerele UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc aseară, după ce victima şi agresorul au băut împreună mai multe sticle de alcool.

Update12.25 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresorul Dumitru Coman, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 18 martie 2012 în jurul orelor 17.30-18.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpatul Coman Dumitru a lovit cu un briceag în zona abdominală victima Dincă Ionel Nicolae, concubinul fiicei sale, în timp ce ambii se aflau în locuinţa victimei. Decesul victimei a survenit la scurt timp după ce aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Potrivit concluziilor preliminare formulate de către medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină legală Braşov, intervenirea decesului s-a datorat cel mai probabil unei hemoragii externe şi interne consecinţa plăgii abdominale înjunghiate ce s-a putut produce prin lovirea cu instrument tăietor înţepător", a declarat procurorul Alina Popescu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Azi, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Ameţiţi de aburii beţiei, cei doi bărbaţi au început să se certe. Supărat, socrul, în vârstă de 59 de ani a pus mâna pe un briceag şi şi-a înjunghiat ginerele de 44 de ani, în zona abdominală. Victima a fost transportată rapid la spital, dar a decedat din cauza rănii foarte grave.

Suspectul a fost retinut imediat de politisti si condus la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Rupea,unde cercetarile continua ,sub coordonarea unui procuror,pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul.Agresorul va fi acuzat de omor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite