Concerte şi teatru de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iris
Iris

Smiley, Irsi, Guess Who, Grasu XXL şi Maximilian vor face show în cluburi. La Reduta vă aşteaptă două piese de dragoste.

În Bamboo Braşov va concerta Smiley. Sunt asteptaţi toţi îndrăgostiţii. Preţul unui bilet de intrare este 20 lei. În Social Pub va fi organizată Valentine"s Night Party cu DJ vs Karaoke. Petreci timpul cu persoana iubita şi vei fi premiat pentru cea mai ingenioasă declaraţie de dragoste. Intrarea este liberă.

În Vintage Pub este organizat Rockabilly Dance Party de Valentine's Day. Petrecerea abordează un nou concept, transpunerea rebelilor ani '50 în dans, muzica, arta culinară şi vestimentatie, dar şi în atitudine.

De Ziua Indrăgostiţilor, braşovenii vor avea parte de concertul celor de la Iris în Times Pub. O seară romantică în compania unei trupe legendare.

În clubul Kasho ai parte de un trio fantastic Guess Who, Grasu XXL şi Maximilian la Braşov şi şansa de a câstiga o vacanţă romantică la Paris pentru tine şi perechea ta. Preţ bilet intrare 20 de lei.

Teatru pentru îndrăgostiţi

Dacă vă place teatrul la Centrul Cultural Reduta, de la ora 19.00, la sala Reduta, este pusă în scenă piesa „Două povești de amor". Spectacolul este un colaj cu două piese scurte scrise de Cehov în 1888, "Ursul" şi "Cerere în căsătorie". Informaţii şi rezervări la nr. de tel: 0752.791.902.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite