Circul de la Casa de Pensii continuă. Camelia Bugnar, director pentru a treia oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost demisă pentru a treia oară, Camelia Bugnar şi-a recăpătat postul după ce Curtea de Apel Braşov a suspendat decizia Casei Naţionale de Pensii.

Camelia Bugnar fusese demisă de conducerea Casei Naţionale de Pensii, pe motiv că a obţinut calificativul "nesatisfăcător" la evaluarea activităţii pentru ultimul semestru al anului 2011. La evaluarea activităţii din perioada 15 iunie - 31 decembrie 2011, Camelia Bugnar a primit acelaşi punctaj, 1,80, la toţi indicatorii analizaţi.

Directoarea Casei de Pensii din Braşov nu exclude în acest caz, varianta unei răzbunări a Doinei Pârcălabu, şefa Casei Naţionale de Pensii. „Asta pentru că am avut îndrăzneala să contest în instanţă faptul că, la încheierea concediul de creştere a copilului ar fi trebuit să revin pe post, lucru care nu s-a întâmplat însă", a declarat pentru MIX TV, Camelia Bugnar.

Sentinţa magistraţilor braşoveni poate fi atacată însă, la instanţa superioară. Până la o decizie definitivă însă, Camelia Bugnar rămâne directoare la Casa de Pensii din Braşov.

Citiţi aici depsre circul de la Casa de Pensii Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite