Centrul Comercial de la Hidromecanica se face anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia este aşteptată de doi ani, dar criza economică a blocat-o. Reprezentanţii companiei investitoare au anunţat că lucrările vor începe în 2013, potrivit bzb.ro

Procesul de demolare al halelor uzinei Hidromecanica din Centrul Civic a început încă din 2010, pe terenul de 40.000 metri părtaţi urmând să se construiască un centru de bussines. Terenul deţinut de compania Hidromecanica SA în Centrul Civic a fost licitat în luna iunie 2010 şi pentru achiziţia sa, reţeaua belgiană de hipermarketuri Cora a plătit 13 milioane de euro.

Citiţi aici despre ruinele din Centrul Civic

Pe lângă hipermarket în zonă se vor construi şi un hotel cu 14 etaje, galerii comerciale cu patru etaje, imobile cu birouri şi locuinţe de trei sau patru etaje. În subteran, pe două niveluri, vor fi amenajate peste 1.200 de locuri de parcare, iar o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi va fi zonă verde. Se pare că investiţiile în mall-ul din Centrul Civic se ridică la 60 de milioane de euro.

În plus se va face şi un giratoriu la intersecţia bulevardelor 15 Noiembrie cu Mihail Kogălniceanu şi strada Iuliu Maniu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite