Centrul Braşovului, la lumina lumânării cu ocazia „Orei Pământului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Strada Republicii şi Piaţa Sfatului va fi scăldată în această seară, timp de oră, în lumina lumânărilor.

Timp de oră, începând de la 20.30, va fi oprit iluminatul public - din zona Prefecturii Judeţului Braşov, a Primăriei Braşov şi a Poştei, dar şi din Piaţa Sfatului - gest care doreşte să atragă atenţia asupra încălzirii globale şi a responsabilizării braşovenilor faţa de protecţia mediului.

„Sunt bineveniţi toţi cei care doresc să se alăture grupului de voluntari, să aprindă lumânări, să cânte la chitară, să participe la activităţile organizate de organizaţiile neguvernamentale locale, manifestându-şi astfel grija faţa de planeta, alături de peste un miliard de oameni. În această oră se va organiza şi un marş cu lumânări pe traseul Modarom, Republicii, Piaţa Sfatului", a declarat Laura Istrate, coordonatorul Centrului de Voluntariat Braşov.

În Piaţa Sfatului se va cânta la chitară, se va desena din lumânări numărul „60" - simbolul internaţional al evenimentului. Cei care vor să fie parte din această acţiune trebuie doar să-şi ia lumânările tip candelă de acasă şi să se prezinte la 20:15 în faţă la Modarom.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite