Cardiologul acuzat că a făcut sex cu minori a fost arestat după audieri maraton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este cabinetul medical al lui Horaţiu Rus în incinta căruia aveau loc actele sexuale (Fotografii: Adevărul Braşov)
Acesta este cabinetul medical al lui Horaţiu Rus în incinta căruia aveau loc actele sexuale (Fotografii: Adevărul Braşov)

Sedinţa de judecată a durat până după miezul nopţii, iar abia azi dimineaţă magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie s-au pronunţat.

Medicul cardiolog Horaţiu Rus a fost arestat în această dimineaţă pentru 29 de zile. El este acuzat de viol şi act sexual cu un minor. Anchetatorii spun că medicul Horaţiu Rus a întreţinut relaţii sexuale cu doi minori, asupra cărora a exercitat o violenţă psihologică, în sensul că, acei copii, cardiaci fiind, aveau nevoie de medicamente. Fiindcă nu aveau posibilitate să le cumpere, medicul îi condiţiona, în sensul că le oferea pastilele de care aveau nevoie în schimbul întreţinerii unor raporturi sexuale.

„Acestea s-au consumat fie la domiciliul său, fie la cabinetul său privat de pe strada Traian. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", a spus şeful BCCO, comisarul şef Gabriel Florescu.

Şi liderul grupării de proxeneţi care furniza victimele a fost arestat. Dodo Ferencz este acuzat de constituire de grup infracţional, act sexual cu un minor şi trafic de minori. Avocatul său a susţinut că totule ste o înscenare din partea patronilor unui club rival celui frecventat de Ferenc.

Alţi trei membrii ai grupării vor sta după gratii 29 de zile. Doi bărbaţi, printre care şi un cetăţean italian vor fi cercetaţi în libertate. Toate părţile au făcut recurs.

În cursul zilei de astăzi încă un suspect în acest dosar va fi adus de la Timişoara şi prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie cu propunere de arestare.

Citiţi aici cum acţiona reaţeaua

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite