O nouă Caravană a Ligii Studenţilor Români din Străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă a Caravanei Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), proiect sustinut de Fundaţia „Dinu Patriciu" a debutat atăzi. Studenţii şi absolvenţii români din străinătate vin să-şi împărtăşească experienţele în marile oraşe ale României.

Oricine este interesat să se informeze asupra oportunităţilor de a studia în străinătate sau de a-şi finanţa studiile poate participa gratuit la eveniment, completând formularul online de pe http://bit.ly/cWx2OV.

A doua etapă a Caravanei LSRS se axează pe prezentarea procesului de aplicaţie, prin intermediul studiilor de caz, având ca ţintă principală tinerii interesaţi să-şi continue studiile în străinătate. Seminariile vor fi susţinute în 14 oraşe, la Braşov urmând să ajungă în 20 august.

LSRS este un ONG sub patronajul Senatului României, ce asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite