Caravana „Învaţă pentru tine“, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul se desfăşoară pe 21 mai, începând cu ora 16.00, pe strada Republicii.

Portalul www.invatapentrutine.ro este dedicat facilitării accesului angajaților și angajatorilor, la informații și resurse utile despre oferta de cursuri de calificare și recalificare la nivel național, scrie brasovultau.ro.

„Calificarea și re-calificarea reprezintă soluțiile prin care oamenii aflați în dificultate pe piața muncii, reușesc să dea un nou sens propriei cariere. Conform studiilor, doar 37% dintre angajatori oferă cursuri de pregătire angajaților, iar cea mai redusă rată de participare la programe de învățare se înregistrează în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18-24 ani, cu nivel scăzut de educație, angajați ca necalificați sau pe poziții cu un nivel scăzut de calificare", se menţionează în comunicatul de presă al organizatorilor.

Studile făcute de experții din cadrul proiectului au arătat că participarea la programe de formare are efecte pozitive inclusiv în plan personal. 87% dintre cei care au participat la aceste programe precizează și o creștere a propriilor competențe, o îmbunătățire a comunicării și mai ales sporirea interesului pentru participarea la alte programe de formare profesională. Caravana își va continua itinerariul în Codlea pe 22 mai 2012.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite