Braşovul, capitala magnoliilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

140 de magnolii au fost plantate astăzi în centrul oraşului (zonele Parcul Nicolae Titulescu, Casa Armatei, Biblioteca George Bariţiu, Parcul Magnoliilor din Centrul Civic),.

Activitatea marchează debutul proiectului „Braşov, capitala internaţională a magnoliilor 2012 - 2015". Braşovenii au admirat întotdeauna arborii de magnolie, datorită florilor bogate şi a faptului că sunt printre primele specii care înfloresc. De aceea, în spaţiile verzi publice de pe arterele principale şi din zonele de atracţie turistică ale oraşului vor fi plantate 20.000 de magnolii, în perioada 2012-2015.

,,Este o iniţiativă bună, care vine să sprijine programul Municipalităţii de plantare de arbori, arbuşti şi flori pe care noi îl desfăşurăm în fiecare an. Magnoliile sunt admirate de toată lumea şi sperăm ca la finalul programului, Braşovul să fie cu adevărat un oraş al magnoliilor", a declarat primarul George Scripcaru.

Pentru detalii locaţii de plantare, îngrijire magnolii şi orice altă informaţie despre proiect, vizitaţi www.capitalamagnoliilor.ro .

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite