Braşovenii pedalează pentru Carol Eduard Novak

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Carol Novak a parcurs în finală patru kilometri în timpul  de 4 minute şi 40,3 secunde
Eduard Carol Novak a parcurs în finală patru kilometri în timpul de 4 minute şi 40,3 secunde

Astăzi, 14 septembrie 2012, de la ora 17:00, Asociația Brașovul Pedalează invită toți bicicliștii brașoveni la un marș de susținere pentru sportivul Carol Eduard Novak.

Traseul va fi același ca și la Masa Critică obișnuită: Primăria Brașov - str. Nicolae Iorga - str. Lungă - giratoriu Livada Poștei - blvd. Eroilor - blvd. 15 Noiembrie - Calea București - giratoriu Poienelor - blvd. Saturn - blvd. Alexandru Vlahuță - blvd. Gării - str. Aurel Vlaicu - blvd. Griviței - str. 13 Decembrie - blvd. Iuliu Maniu - Primărie.

Carol Eduard Novak este primul sportiv paralimpic care a adus o medalie de aur României la Jocurile Paralimpice. Novak a stabilit un record mondial la ciclism, la proba de urmărire iar mai târziu a mai câștigat o medalie, de data aceasta din argint.

La vârsta de 20 de ani, după ce petrecuse 15 ani cu patinele în picioare, a suferit un accident de mașină în urma căruia și-a pierdut laba piciorului. Marşul are şi o parte caritabilă.Asociaţia Braşovul Pedalează se alătură altor grupuri din țară care vor strânge bani pentru a-l premia, măcar simbolic, pe acest sportiv de excepție. Astfel cei care vor să-l sprijine pe Eduard să doneze la acest eveniment orice sumă de bani doresc.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite