Braşovenii aruncă tot ce le trece prin cap în spaţiul verde din jurul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Voluntarii de la Let`s Do It la Braşov au găsit pe lângă peturi şi doze de bere, chiar şi cauciucuri şi un frigider în zona Dobrogeanu Gherea.

5.000 de voluntari au ieşit la curăţenie. „Date oficiale vom avea în următoarele zile. Şi în privinţa numărului de voluntari, şi în privinţa tonelor de gunoaie adunate. Din ce ştiu până acum, Fin Eco a ridicat 34 de tone de deşeuri, însă trebuie să primim raportări şi din judeţ", a precizat Sorin Striblea, coordonator judeţean Let`s Do It Braşov, scrie brasovultau.ro.

„Am găsit peturi, sticle, doze de bere - lăsate de petrecăreţi, pe spaţiul verde, dar am găsit şi anvelope, în Poiană, de exemplu. Ba chiar am găsit şi un frigider, în zona străzii Dobrogeanu Gherea. Trebuie să amintesc însă şi de Astra, începând de la podul Zizin paralel cu calea ferată. Acolo, pe circa un kilometru, voluntarii au adunat zeci de saci de gunoaie. Sunt gunoaiele aruncate de călătorii din tren. Această zonă trebuie avută în vedere pe viitor", a mai spus Sorin Striblea, citat de brasovultau.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite