Sportivii de la Râşnov, pe podium la sărituri cu schiurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa națională a României a încheiat cu rezultate bune ediţia de anul acesta a Turneului celor Patru Trambuline, cea mai importantă competiţie europeană de sărituri cu schiurile pentru copii.

În competiția masculină, sportivul Radu Păcurar (11 ani) s-a clasat al doilea la categoria K11, dintr-un total de 28 de participanți. În clasamentul general al Turneului, Radu Păcurar (CSS Dinamo Râșnov) a ocupat poziția a doua pe podium, cu un total de 300 de puncte. Aceeași performanță a fost obținută și de Carina Militaru (11 ani), de la CSS Brașovia, în competiția pentru fete, clasându-se pe locul al doilea, cu un punctaj final de 290 de puncte.

Țara noastră a fost reprezentată în cadrul Turneului celor Patru Trambuline pentru copii de clubul Râșnov-Săcele. Pe parcursul celor patru etape ale competiției, sportivii români au urcat pe podium de șapte ori. Astfel, prin punctele obținute în clasamentele individuale, sportivii noștri au poziționat România pe locul 6 în clasamentul general, cu un total de 870 de puncte, potrivit newsbv.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite