Braşoveanul Andrei Roşu vrea să intre în cartea recordurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maratonistul şi-a propus să parcurgă circuitul "7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente". El mai are de parcurs ultimele două ultramaratoane din serie, în Noua Zeelandă şi Brazilia, pentru a intra în Guinness World Records.

Totul a început acum doi ani, când Andrei şi-a propus să obţină o astfel de performanţă. Astăzi, maratonistul a pornit spre ultimele două curse.

„Ce am în plan pentru următoarele 3 săptămâni? În primul rând, să ajung cu bine la startul celor 2 ultramaratoane (să prind toate avioanele, toate conexiunile) şi, bineinţeles, să le termin cu succes...Să îmi îmbunătăţesc stilul de înot, să fac shopping în Malaezia, să îmi cumpăr un wetsuit pentru ape reci, în paralel, o să lucrez la cartea mea şi nu în ultimul rând, să vă povestesc experienţele pe care le voi trăi...Vă mulţumesc pentru că sunteţi cu mine!!! Ţineţi-mi pumnii!", scrie Andrei pe blogul său.

Andrei Roşu este născut în Braşov, iar acum lucrează la o mare corporaţie din Bucureşti. Are muncă de birou şi spune că s-a apucat de alergat acum un an şi jumătate. Tânărul este singurul român care a participat, în 2010, la Maratonul Polului Nord. El a trecut linia de sosire în aproximativ opt ore de la start şi s-a clasat pe locul 18. A alergat la o temperatură de -20 de grade Celsius şi afundat până la gleznă în zăpadă.

În toamnă, maratonistul a alergat 177 de km între Braşov şi Bucureşti pentru a-i ajuta pe bolnavii aflaţi în îngrijirea Hospice „Casa Speranţei".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite