Braşovean ucis din cauza unui credit bancar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe pentru infractor
Cătuşe pentru infractor

Noi informaţii au ieşit la iveală în cazul bărbatului omorât cu un ciocan în 20 iulie la Râşnov. Bârbatul a fost ucis deoarece ajutase o cunoştinţă să ia un împrumut.

În urma anchetei, oamenii legii au descoperit că întreg conflictul dintre victimă şi agresor ar fi plecat de la un credit bancar. Mai exact, concubina agresorului a rugat-o pe victimă, un localnic de 65 de ani, să ia un credit bancar pentru ea, cu promisiunea că-i va plăti ratele la timp. Bărbatul i-a dat o mână de ajutor şi, cu pensia lui de 700 de lei pe lună, a reuşit să obţină un credit, la începutul anului, având fixată o rată lunară de 200 de lei. O vreme, femeia s-a ţinut de cuvânt şi a plătit câteva rate, apoi l-a lăsat baltă pe bătrân. În data de 20 iulie, acesta s-a întâlnit cu concubinul femeii, Liviu Carole (42 de ani) în zona Pieţei Agroalimentare din oraşul Râşnov.

Cei doi au stat împreună la un păhărel şi, din vorbă în vorbă, victima l-a întrebat pe Carole de ce iubita lui nu-i mai plăteşte ratele. Bărbatul a fost luat prins surprindere fiindcă habar nu avea că femeia luase credit pe numele victimei. A început să intre la bănuieli că cei doi ar mai fi făcut şi alte afaceri pe la spatele lui şi s-a enervat, moment în care a pus mâna pe un ciocan şi l-a lovit în cap pe bătrânul de 65 de ani. Victima a murit câteva zile mai târziu, pe patul de spital, scrie newsbv.ro

Agresorul este acum în arrest şi riscă 20 de ani de puşcărie pentru omor. .

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite