Bază modernă de tratament la Noua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căminul din Noua a intrat în reabilitare termică şi până anul viitor va deveni o bază modernă de tratament pentru vârstnici.

După reabilitarea termică, acest cămin va fi dodat cu aparatură mordernă şi va deveni un adevărat centru medical. Investiţia se ridică la 6,9 milioane lei, din care cofinanţarea municipalităţii este de 111.000 de lei. Proiectul este finanţat din fonduri nerambursabile, obţinute de Primăria Braşov.

Cea mai importantă a centrului de tratament este bazinul din interiorul căminului, care va fi refăcut. Vor fi şi cabinete de kinetoterapie, de masaj, de recuperare, şi băi de plante. Anexele bazinului de înot vor fi dotate cu duşuri, cadă de masaj şi hidroterapie şi scaun pentru persoanele cu dizabilităţi, iar sala de gimnastică va fi dotată pentru recuperare

Cabinetele de kinetoterapie de la căminul din Noua vor oferi masaj şi recuperare cu aparate pentru laserterapie şi aerosoli, tratamente cu unde scurte, magnetoterapie şi electroterapie. Întregul proiect va fi finalizat în următoarele nouă luni.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite