Ballance, de la „Românii au talent“, la „Cirque de Soleil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Ballance a fost cooptata în celebra trupă Cirque Du Soleil, faimoasă în întreaga lume datorită spectacolelor grandioase.

Faptul ca Dan Tazlauanu (26 de ani) şi Constantin Ciobotaru (26 de ani) au fost cooptaţi de Cirque Du Soleil confirmă talentul celor doi gimnaşti.
Braşovenii au fost deja în Montreal pentru antrenamente, iar din aprilie pleacă împreuna cu trupa „Saltimbanco" în turneu prin Egipt şi Liban, informeaza Pro Tv.

Cei doi tineri sunt nerăbdători să înceapa o noua etapă din viaţa lor. În martie 2012 vor merge iar in Montreal pentru a afla restul detaliilor şi pentru ultimele antrenamente.

Cei doi acrobaţi spun că în România nu sunt
apreciaţi la adevarata valoare şi nu reuşesc să se întreţină deoarece nu au cereri de spectacole.

„Avem foarte puţine cereri. Să ai un eveniment pe lună în ţară nu prea rentează. Publicul român ne apreciază, dar e greu să fii pe cont propriu. Nu suntem scumpi, dar tocmai pentru că avem apariţii foarte rare, cerem mai mulţi bani pentru un eveniment. O viaţă am muncit în domeniul asta şi, ca să fiu sincer, noi amândoi încă locuim cu părinţii", a declarat Dan pentru Pro TV.

Dan Florin Tăzlăuanu s-a născut pe data de 11 aprilie 1985, la Braşov. Mama lui este casnică, tatăl său pensionar, are o soră de 14 ani şi un frate de 27 de ani, care este acrobat de circ. Dan a fost încântat de gimnastică încă de la vârsta de patru ani, de când l-a urmărit pe fratele lui mai mare la o sală de gimnastică. Odată ce a păşit în sală, lui Dan i-a plăcut atât de mult încât a rămas acolo, devenind şi el sportiv de performanţă. La vârsta de 14 ani, medicii i-au spus că trebuie să renunţe la gimnastică pentru că are trei vertebre tasate. Totuşi, şi în momentul de faţă chiar dacă doctorii l-au sfătuit să renunţe la ceea ce face, Dan mărturiseşte că pasiunea lui pentru acest sport este mult prea mare şi că nu intenţionează să se dea bătut.

Pe de altă parte, Constantin Ciobotaru s-a născut la data de 8 martie 1985, tot în Braşov. Tatăl lui a decedat când bâiatul avea numai 7 ani, iar mama sa este pensionară. Mai are doi fraţi mai mari, de 27, respectiv 33 de ani. La fel ca şi în cazul prietenului său, primul contact al lui Constantin cu sala de gimnastică a fost când avea numai patru ani. La terminarea liceului, Constantin s-a lăsat de gimnastică din cauză că era prea înalt.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite