Avocatul care a comandat uciderea soţiei sale vrea o pedeapsă mai mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de sentinţa primită la Curtea de Apel Braşov, respectiv 25 de ani închisoare pentru instigare la omor calificat, avocatul Victor Teodorescu a făcut recurs la Înalta Curte. Astăzi a început procesul.

Avocatul Victor Teodorescu a fost condamnat la 25 de ani pentru omor calificat sub forma instigării în februarie. Victor Teodorescu a fost judecat la Curtea de Apel Braşov pentru instigare la omor calificat, după ce procurorii au descoperit că avocatul ar fi plănuit, în scris, uciderea soţiei sale pentru a-i încasa banii din asigurarea de viaţă.

Deşi Victor Teodorescu şi-a susţinut mereu nevinovăţia, anchetatorii au găsit un bilet în care avocatul ar fi scris toţi paşii şi comportamentul pe care trebuie să-i urmeze criminalul, tânărul Erwin Preşmereanu, când va intra peste soţia lui. Biletul a fost expertizat de două ori, iar ambele concluzii au arătat că scrisul este al avocatului.

Violeta Teodorescu a fost ucisă în data de 29 martie 2011, în casa familiei din cartierul Noua. Erwin Preşmereanu s-a dus la locuinţa victimei şi s-a dat drept angajat de la Electrica. A intrat în casă sub pretextul că citeşte contorul care înregistrează consumul energiei electrice din locuinţă. Apoi,

Preşmereanu a scos un levier şi a atacat-o pe Violeta Teodorescu. Femeia s-a apărat, dar tânărul a luat un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o. Legiştii au găsit pe trupul femeii 40 de de leziuni la nivelul capului şi gâtului. Erwin Preşmereanu a fost condamnat deja pentru crima comisă la 16 ani şi 8 luni închisoare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite