Arestat după ce a în junghiat o persoană într-un bar din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Motan a fost arestat pentru 29 de zile
Marian Motan a fost arestat pentru 29 de zile

Marian Motan riscă zece ani de puşcărie după un conflict izbucnit după o noapte de beţie.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul MOTAN MARIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului.

Totodată, aceştia au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de către magistraţii Tribunalului Braşov, care au dispus emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile, pe numele inculpatului.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest
moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 19.05.21012, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se afla într-un local din municipiul Braşov, inculpatul a înjunghiat-o cu un cuţit (cu lungimea lamei de circa 30 cm.), pe partea vătămată M.E., cauzându-i o plagă tăiată la nivelul braţului stâng, cu şoc hemoragic şi traumatic prin care i s-a pus viaţa în primejdie" se arată în comunicatul procurorilor. .

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite