„Arena Bucătarilor“, vineri, în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevarul
Foto:Adevarul

Evenimentul va alinia la start 30 de echipe de bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România. Evenimentul începe vineri, 15 iunie, de la ora 11.00, iar intrarea publicului este liberă.

Concurenţii vor trebui să prepare un meniu compus din trei feluri de mâncare, având la dispoziţie un set prestabilit de ingrediente obligatorii. Juriul competiţiei este condus de Chef Cezar Munteanu - Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, maeştrii în arta culinară Ştefan Bercea şi Ioan Florescu, maestrul cofetar Silvian Miron, Cristina Mazilu, publisher al revistei GoodFood şi Tiberiu Fueriu, redactor şef Food&Bar Magazine.

Pentru public se va prepara un viţel gustos la proţap şi o foarte apetisantă mâncare la ceaun. Amfitrionul evenimentului este, conform tradiţiei, Cătălin Dezbrăcatu de la Cronica Cârcotaşilor, un personaj care mereu îşi bagă nasul unde nu îi fierbe oala. Evenimentul se va încheia seara târziu, cu un extraordinar concert Holograf.

Pe site-ul www.goodfood.ro, vă puteţi înscrie la masa prietenilor Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/arena-bloggerilor.html
.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite