Apartamentele din Braşov, la cel mai mic preţ din ultimii patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valoarea medie a Indicelui imobiliare.ro a ajuns, la finele lui august, la 967 de euro pe metru pătrat util, cu 0,8% mai puţin decât în iulie şi cu 6,2% mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În ultima lună, preţurile apartamentelor din Braşov au înregistrat cel mai mare ritm de scădere, ajungând la o medie de 850 de euro pe metru pătrat, cu 2,2% mai puţin decât în luna precedentă şi cu 2,3% mai puţin decât în aceeaşi perioadă din 2011. Preţul mediu solicitat pentru apartamentele noi din Braşov a scăzut până la valoarea de 889 de euro pe metru pătrat util, cu 2,6% mai puţin decât intervalul similar al anului trecut, scrie imobiliare.ro.

În Constanţa, Indicele imobiliare.ro pentru luna august a atins valoarea de 864 de euro pe metru pătrat util, cu 1,4% mai puţin decât în iulie şi cu 9,5% mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În Ploieşti, Indicele imobiliare.ro arată, pentru luna august, o valoare medie de 812 euro pe metru pătrat util pentru apartamentele noi şi vechi scoase la vânzare, cu 5,8% mai puţin decât în ultima lună de vară a anului trecut.

Vedeţi aici preţurile apartamentelor din marile oraşe ale ţării

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite