Aflaţi cum se va circula în viitor la ieşirea din Braşov spre Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Primăria a prezentat proiectul viitoarei intersecţii de la intrarea în Braşov dinspre Bucureşti.

Acest proiect prevede reamenajarea intersecţiei care leagă DN1 (Bucureşti-Braşov) de DN1A (Bucureşti-Valeni de Munte-Săcele) de ocolitoarele Săcele şi Braşov, care va fi modificată pentru a permite un trafic mai intens şi a elimina timpii de aşteptare.

Potrivit primarului George Scripcaru după modificarea „podului de la Dârste" se va putea merge direct din ocolitoarea Săcele către ocolitoarea Braşov şi invers, cu bandă dedicată şi fără a mai fi necesară cedarea trecerii în diferite intersecţii.

Foto:Primăria  Braşov

La fel, se va putea circula direct de la Săcele către Braşov (Calea Bucureşti). Dinspre Calea Bucureşti către Săcele, accesul se va face la două benzi, în loc de una ca în prezent, şi va dispărea de asemenea obligaţia de a da prioritate. Amenajarea noii intersecţii va include şi piste pentru biciclişti.

Concomitent, va fi amenajat şi un sens giratoriu, la intersecţia dintre ocolitoarea Braşov şi ocolitoarea Săcele, pentru a se asigura fluxul traficului rutier şi accesul către cel mai nou cartier al municipiului Săcele.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite